Șoferul care s-a ascuns de polițiști într-un hipermarket a ajuns după gratii

175
Șoferul care s-a ascuns de polițiști într-un hipermarket a ajuns după gratii - jumboascunsi-1581531695.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri au încercat să scape de polițiști, iar după o urmărire cu mașinile, prin oraș, au intrat într-un hipermarket, crezând că li se va pierde urma printre clienți.

Luni seară, 10 februarie, puțin înainte de ora 22.00, un echipaj de poliție aflat în trafic, pe B-dul Aurel Vlaicu, a făcut semn șoferului unui Mercedes să tragă pe dreapta. În loc să oprească, șoferul a călcat accelerația dar aproape de varianta spre Ovidiu, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public. "Imediat după producerea acestui eveniment, atât șoferul cât și pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit, intrând într-un hipermarket situat în vecinătate. Polițiștii au continuat urmărirea și astfel cele două persoane au fost prinse în magazinul respectiv. Cei doi au fost identificați și conduși la Secția 4 Poliție", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cursul zilei de marți, șoferul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de conducere fără permis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4724 secunde