Șoferul unui Matiz a lovit o persoană și a fugit de la locul accidentului!

315
Șoferul unui autoturism marca Matiz este căutat de polițiști pentru că a lovit o persoană și a fugit de la fața locului.

Totul s-a întâmplat ieri, pe la ora 9, când M. Anghel, de 50 de ani, din Constanța, se deplasa pe marginea părții carosabile a bulevardului Aurel Vlaicu, dinspre Real 2 către pod IPMC, împingând o bicicletă ce avea pe portbagajul acesteia un sac cu fier vechi.

Ajungând în dreptul imobilului cu numărul 187A, zona SC SCUT SA, a fost lovit de un autovehicul condus de către o persoană neidentificată dinspre Real 2 și care, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor judiciare.

În urma accidentului, victima a suferit vătămări corporale și în prezent se află internată la Spitalul Clinic Județean Constanța.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul implicat este un Daewoo Matiz, culoare alb, și are lipsă elemente ornamentale din zona farului din stânga.

Orice persoană care îl observă în trafic sau are cunoștință despre accident este rugată să sune la numărul 112 sau la dispeceratul Serviciului Rutier, la numărul 0241/503504.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3665 secunde