Soția paznicului de la Cafe Cafe cere 75.000 de lei de la cei care i-au omorât bărbatul

277
Plângând în fața judecătorilor, soția victimei din jaful de la Cafe Cafe a spus, ieri, la primul termen de judecată, că se constituie parte civilă în proces cu suma de 50.000 de lei - reprezentând daune morale și 25.000 de lei - daune materiale. De asemenea, reprezentantul restaurantului Cafe Cafe în instanță a spus că localul se constituie parte civilă cu 4.000 de lei și 1.600 de euro, sume care nu au fost recuperate de la cei trei inculpați.
Precizăm că, la finele lunii iunie, procurorii au finalizat cercetările în dosarul jafului de la Cafe Cafe, care s-a soldat cu moartea paznicului localului, în vârstă de 72 de ani.
Amintim că jaful a avut loc la data de 31 mai, pe la ora 7. Paznicul localului, Marin Lixăndroiu, de 72 de ani, a fost bătut cu sălbăticie, el decedând, ulterior, la spital. Din cercetări a rezultat că autorii jafului sunt Cezar Virgil Stăncescu, de 22 de ani, Laurențiu Bogdan Târziu, de 23 de ani, și Ion Costin, de 19 ani. Stăncescu a fost trimis în judecată pentru tâlhărie urmată de moartea victimei, Târziu - pentru complicitate la tâlhărie urmată de moartea victimei, iar Costin pentru tăinuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5942 secunde