Soția taximetristului care și-a omorât amanta a plâns cu suspine în sala de judecată

3485
1
Soția taximetristului care și-a omorât amanta a plâns cu suspine în sala de judecată - a9513794976ae2fdfc0aaf398dd5b08e.jpg
Taximetristul care și-a omorât amanta cu 69 de lovituri de cuțit a plâns, ieri, în fața judecătorilor, în timp ce grefierul de ședință citea rechizitoriul în baza căruia a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav. În prima bancă, stând alături de avocatul angajat al lui Givan Ismail, plângea cu suspine soția acestuia, Claudia Ismail, mama celor doi copii ai inculpatului, de 15, respectiv 11 ani. În cealaltă jumătate a sălii de judecată, mama victimei, îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, în timp ce asculta consemnările procurorilor din rechizitoriu, care descriau cu lux de amănunte cum a fost omorâtă fiica sa, își ștergea lacrimile care-i șiroiau pe obraji. Fratele victimei, Dănuț Tolea, a preferat să stea în picioare, și să-l privească permanent în timpul desfășurării procesului pe cel care a omorât-o cu o cruzime ieșită din comun pe sora sa.
Întrebat dacă vrea să dea vreo declarație în fața judecătorilor, Givan Ismail, ținând capul în pământ, a spus că nu, lăsând să se înțeleagă că își menține declarațiile date anterior, în care a recunoscut comiterea faptei.
Avocatul său a solicitat efectuarea unui referarat de evaluare psihologică și a spus că va depune și alte probe în circumstanțiere. Instanța a admis însă doar proba privind actele în circumstanțiere, în ceea ce privește efectuarea unei evaluări psihologice considerând că aceasta nu ar fi utilă judecării cauzei.
Avocata care îi reprezintă pe mama și fratele victimei a depus la dosarul cauzei documente prin care își justifică pretențiile materiale pe care le au de la inculpat, dar și cererea prin care solicită daune morale. Membrii familiei victimei au dorit însă ca aceste sume să rămână confidențiale. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 4 octombrie.
În rechizitoriul întocmit de procurori se reține faptul că, în noaptea de 3 spre 4 mai 2010, în jurul orei 1, în autoturismul său, marca Dacia Logan, cu care se deplasase din municipiul Constanța în orașul Mangalia, în cursul unui conflict spontan, "cel mai probabil din gelozie" - spun procurorii, Ismail Givan a omorât-o "prin cruzimi" pe Cristina Mihaela Tolea, de 31 de ani, cu care avea o relație extraconjugală. Taximetristul i-a aplicat femeii nu mai puțin de 69 de lovituri de cuțit pe aproape toată suprafața corpului, preponderent în regiunea toracică posterioară și dorsală, "provocându-i moartea prin chinuri și suferințe de mare intensitate" - se mai precizează în rechizitoriu. Mai mult decât atât, în cursul cercetărilor a mai reieșit că, pe lângă numeroasele lovituri aplicate cu cuțitul, Ismail Givan a și sugrumat-o pe victimă.
După uciderea victimei, taximetristul a revenit în Constanța, unde a avut trei tentative de suicid, prin tăierea venelor de la mână, prin înecare în apa mării și prin spânzurare. Dar pentru că nu i-a ieșit niciuna dintre aceste metode el s-a hotărât să se predea organelor de cercetare penală. Autoturismul în care se afla victima a fost găsit de anchetatori într-o parcare de pe strada Baba Novac, zona Energia.

Comentează știrea

iuli
6 septembrie 2011
ismail givan

ismail givan a fost condamnat definitiv de catre curtea de apel bucuresti. nu spune nimeni ce sentinta a primit.de ce?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3773 secunde