Cătălin Anghel, antrenorul Viitorului:

"Am greșit exact când nu trebuia"

900
Cătălin Anghel, antrenorul principal al Viitorului, vicelidera Ligii a II-a la fotbal, s-a arătat mulțumit de remiza, 2-2, obținută de echipa sa în etapa a treia, pe terenul lui FC Botoșani, "o formație solidă în toate compartimentele și foarte puternică pe teren propriu".
"Mă așteptam ca botoșănenii să aibă un forcing de start, însă, din păcate, am greșit când nu trebuia și în minutul 18 era deja 2-0 pentru gazde. Am reușit totuși să revenim pe tabelă, ceea ce e foarte important pentru noi. Când egalezi în al doilea minut al prelungirilor, e vorba bineînțeles și de noroc, însă norocul ține și cu cei tari", a spus Anghel.
În etapa a patra, Viitorul primește vizita Ceahlăului Piatra Neamț.

Echipa de juniori D (jucători născuți după 1 ianuarie 1998; antrenor, Marius Codescu) de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" a ocupat locul nouă la întrecerea internațională "Top D Toernooi 2010", care s-a disputat în Olanda, la Grubbenvorst.
În meciul pentru pozițiile 9-10, Academia a dispus de Hertha Berlin, scor 4-1 (goluri Ghinea, Ciobanu, Magyari, Manole). În grupa preliminară, unde au ocupat locul cinci, constănțenii au înregistrat rezultatele: 1-0 cu VfB Stuttgart (Cârnaț), 0-5 cu Bayer Leverkusen, 0-6 cu Ajax Amsterdam, 1-0 cu AZ Alkmaar (Cârnaț) și 1-2 cu TC Twente (Ciobanu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 August 2010
Stire din Sport : "Nu avem rivalități cu Farul"
Pagina a fost generata in 0.1971 secunde