România, în semifinale la Europenele de tenis de masă

535
Echipa națională feminină de tenis de masă a României s-a calificat, ieri, în semifinalele Campionatului European de la Ostrava (Cehia), după ce a învins în sferturi Germania, cu 3-2, punctul victoriei fiind adus de constănțeanca Eliza Samara. Tricolorele și-au asigurat astfel medalia de bronz, iar astăzi, în semifinale, vor întâlni Polonia, de la ora 13. Cealaltă semifinală este Olanda - Belarus.
Din Națională (selecționer, Viorel Filimon) mai fac parte două constănțence, Iulia Necula și Cristina Hârâci.
Tricolorele s-au calificat în sferturi în urma clasării pe locul secund în grupa A preliminară, în spatele Olandei, după rezultatele: 3-2 cu Luxemburg, 0-3 cu Olanda și 3-0 cu Ucraina.
Băieții au evoluat în seria D, unde a ocupat poziția a treia (în urma Franței și a Belarusului). Rezultatele înregistrate: 3-1 cu Spania, 2-3 cu Belarus, 2-3 cu Franța. Ieri, românii, pentru care evoluează și constănțeanul Constantin Cioti, au susținut, contra Angliei, primul meci din turneul locurilor 9-16.
***
Sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța au cucerit trei medalii la Campionatul Național Școlar de la Tg. Mureș. Ana-Maria Sebe a devenit campioană la junioare 1, iar Roxana Iamandi a cucerit medalia de argint la junioare 2. La masculin, Lucian Munteanu s-a clasat pe poziția a treia la juniori 1, iar Tiberiu Marga a fost al cincilea la juniori 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Septembrie 2010
Stire din Sport : Turneu de tenis pentru amatori la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.2389 secunde