Taximetristul care și-a omorât amanta cu 69 de lovituri de cuțit, trimis în judecată

3105
Taximetristul care și-a omorât amanta cu 69 de lovituri de cuțit, trimis în judecată - 2736d93d64d27be32ee4abccafbfda99.jpg
Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Ismail Givan, de 38 de ani, din Constanța, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav. Dosarul lui a fost trimis pe rolul Tribunalului Constanța în vederea stabilirii primului termen de judecată.
În rechizitoriul întocmit de procurori se reține faptul că, în noaptea de 3 spre 4 mai 2010, în jurul orei 1, în autoturismul său, marca Dacia Logan, cu care se deplasase din municipiul Constanța în orașul Mangalia, în cursul unui conflict spontan, "cel mai probabil din gelozie" - spun procurorii, Ismail Givan a omorât-o "prin cruzimi" pe Cristina Mihaela Tolea, de 31 de ani, cu care avea o relație extraconjugală. Taximetristul i-a aplicat femeii nu mai puțin de 69 de lovituri de cuțit pe aproape toată suprafața corpului, preponderent în regiunea toracică posterioară și dorsală, "provocându-i moartea prin chinuri și suferințe de mare intensitate" - se mai precizează în rechizitoriu. Mai mult decât atât, în cursul cercetărilor a mai reieșit că, pe lângă numeroasele lovituri aplicate cu cuțitul, Ismail Givan a și sugrumat-o pe femeie.
După uciderea victimei, taximetristul a revenit în Constanța, unde a avut trei tentative de suicid, prin tăierea venelor de la mână, prin înecare în apa mării și prin spânzurare. Dar, pentru că nu i-a ieșit niciuna dintre aceste metode, el s-a hotărât să se predea organelor de cercetare penală. Autoturismul în care se afla victima a fost găsit de anchetatori într-o parcare de pe strada Baba Novac, zona Energia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3163 secunde