Ca în Vestul Sălbatic!

Focuri de armă pentru un loc de parcare, în Mamaia

1887
Miercuri seara, în jurul orei 21, polițiștii din Mamaia au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 despre faptul că, în centrul stațiunii Mamaia, în timpul unui conflict între două persoane, s-au tras mai multe focuri de armă.
O echipă de cercetare care s-a deplasat la fața locului, respectiv parcarea din dreptul hotelului "Condor", din Mamaia, a stabilit că, pe tema unui loc de parcare, între Aureliu Tudor, de 36 de ani, și Ionel Panait, de 45 de ani, ambii din Constanța, a avut loc un conflict spontan în urma căruia primul a folosit un pistol cu gaze iritant lacrimogene pe care îl deținea legal. Polițiștii spun că au fost trase șapte focuri de armă fără însă a fi înregistrate victime.
Mai mult decât atât, în timpul altercației, Ionel Panait ar fi încercat să-l imobilizeze pe Aureliu Tudor, blocându-i mâna în care avea pistolul. Din această cauză Tudor a acuzat dureri în zona umărului stâng, solicitând prin Serviciul de Urgență 112 intervenția unei ambulanțe. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, fără a rămâne însă internat.
Polițiștii din stațiunea Mamaia continuă cercetările, fiind sprijiniți de colegii lor de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Urmează ca, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, să se facă încadrarea juridică a faptei. Între timp, polițiștii au luat măsura ridicării în vederea cercetărilor a armei și tuburilor trase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6907 secunde