Opt focuri de armă pentru oprirea, în trafic, a unui "șofer" de 15 ani

1848
Opt focuri de armă pentru oprirea, în trafic, a unui
Polițiștii din localitatea Mihail Kogălniceanu au fost nevoiți să facă uz de armă pentru oprirea unui șofer care se afla la volanul unui autoturism și nu a oprit la semnalul oamenilor legii.
Sâmbătă dimineață, polițiștii au observat pe șosea o mașină la volanul căreia se afla un adolescent care nu avea permis de conducere.
Oamenii legii au făcut semnalul regulamentar de oprire, dar conducătorul auto nu a staționat, continuându-și deplasarea în viteză.
Pe cale de consecință, după ce au efectuat somațiile legale, polițiștii au făcut uz de armamentul din dotare. Ei au tras opt focuri de armă în plan vertical și în direcția cauciucurilor autoturismului. În cele din urmă, după aproximativ patru kilometri, mașina a fost blocată în trafic, la volan fiind identificat Demirel Achif, de 15 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, care nu avea permis de conducere.
De asemenea, pe bancheta din dreapta se afla Răzvan Stoica, de 25 de ani, din Mihail Kogălniceanu. În portbagaj au fost găsite mai multe materiale feroase a căror proveniență cei doi nu au putut-o justifica (componente de utilaje agricole, izolatori, motor electric, cutie de viteză, etc).
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că bunurile găsite în mașină au fost sustrase în noaptea de 12 spre 13 iunie 2010, de la o rețea de irigații aflată la o distanță de aproximativ doi kilometri de comuna Mihail Kogălniceanu, de la două ferme din apropiere, precum și dintr-un autoturism ce era parcat pe strada Dorobanți din localitate.
Cei doi s-au ales cu dosare penale, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7304 secunde