Spargere la Sala de sport „Iftimie Ilisei” din Medgidia. Suspecți sunt doi adolescenți de 16 ani

159
Spargere la Sala de sport „Iftimie Ilisei” din Medgidia. Suspecți sunt doi adolescenți de 16 ani - xfurtsalasportmedg1-1669034291.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au propus arestarea preventivă a doi adolescenți de 16 ani, acuzați că, printre alte fărădelegi, au intrat prin efracție în Sala de sport „Iftimie Ilisei”, din municipiul Medgidia, de unde au furat mai multe lucruri.

Potrivit anchetatorilor, Șaban G., din Castelu, și Iusein B., din Medgidia, sunt acuzați de furt calificat, după ce în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, în intervalul orar 23.30-23.50, au pătruns, prin forțarea unei uși de acces, în incinta Sălii de Sport „Iftimie Ilisei” de unde au sustras un sac pentru mingi și o cutie din carton de culoare albă care ar fi conţinut o boxă tip bluetooth. În continuare, aceştia au spart geamul unui tonomat montat în incinta sălii de sport, de unde au sustras dulciuri și băuturi răcoritoare, pe care le-au transportat în sacul sus-menţionat. Prin faptele comise, inculpaţii au creat un prejudiciu în valoare de peste 6.300 de lei.

Magistrații Judecătoriei Medgidia au respins măsura arestării preventive și au dispus ca suspecții să fie anchetați în libertate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7455 secunde