TÂLHĂRIE într-un parc din Medgidia: vârstnic lovit cu pumnul în față și lăsat fără 700 de lei

114
TÂLHĂRIE într-un parc din Medgidia: vârstnic lovit cu pumnul în față și lăsat fără 700 de lei - xtalhariemedgidia-1668423961.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia anchetează un bărbat de 43 de ani, din localitate, pentru tâlhărie. Potrivit anchetatorilor, pe 9 noiembrie, în jurul orelor 09.00, inculpatul I.M.N., aflându-se în parcul 1 Mai din zona Falezei canalului Dunăre-Marea Neagră a mun. Medgidia, a abordat persoana vătămată N.C., în vârstă de 74 ani, pe care a deposedat-o prin violenţă de suma de 700 lei, respectiv prin aplicarea mai multor lovituri cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde