Suporterii români blocați pe aeroportul din Frankfurt. Tarom nu a oferit nicio explicație

265
Suporterii români blocați pe aeroportul din Frankfurt. Tarom nu a oferit nicio explicație - suporteri--blocati-frankfurt-1719493587.jpg

Articole de la același autor

Cursa specială Tarom de la Frankfurt, introdusă cu ocazia Euro 2024, care trebuia să ajungă în Bucureşti joi, la 14,55, are întârziere de aproape patru ore. Biletele au costat peste 600 de euro.


Deşi cursa trebuia să plece la 11.30, pasagerii au fost informaţi de două ori joi, în legătură cu amânarea zborului: prima dată pentru 12.15 şi apoi pentru 14.50.


Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii Tarom nu au transmis explicaţii în legătură cu situaţia creată.


TAROM a anunţat introducerea a două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt pentru suporterii Generaţiei de Suflet a României


Un zbor special a fost cel din data de 26 Iunie, cu întoarcere pe 27 Iunie.


”În contextul în care, pe data de 26 Iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziţia suporterilor echipei naţionale a României două curse dedicate. Astfel, pe 26 Iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 08.50 şi va sosi la Franfurt la 10.30 (ora locală). Pe data de 27 Iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 şi va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55 (ora locală a României)”, anunţa compania.


Preţul biletelor a fost cuprins între 600 şi 800 de euro.


”În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naţionale cu două curse dedicate, astfel încât toţi cei care vor să fie efectiv alături de fotbalişti, să poată cânta alături de ei imnul naţional, să îi încurajeze şi să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre aşteptările pe care le are faţă de TAROM publicul larg. Hai, România!, declarau la momentul anunţului reprezentanţii companiei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2791 secunde