România atinge încă două ținte din Foaia de Parcurs către aderarea la OCDE

168
România atinge încă două ținte din Foaia de Parcurs către aderarea la OCDE - ocde-1719494037.jpg
România a primit, la începutul acestei săptămâni, scrisori din partea Comitetului OCDE pentru oțel și a Comitetului pentru construcții navale, prin care partea română a fost informată despre finalizarea evaluării țării noastre în cele două domenii, informează Ministerul Economiei.


Prin parcurgerea acestei etape, România atinge încă două ținte pe drumul către aderarea la una dintre cele mai relevante organizații la nivel internațional în domeniul politicilor publice.


“Scrisorile urmează prestației foarte bune a delegației României în cadrul reuniunilor celor două Comitete din primăvara acestui an, la Paris, unde pe agenda discuțiilor s-au aflat rapoartele de evaluare a țării noastre, și găzduirii, în toamna anului trecut, de către MEAT, a misiunii comune de evaluare pe cele două componente.


MEAT rămâne angajat în activitatea celor două Comitete pentru continuarea schimbului de bune practici în vederea întăririi politicilor naționale din domeniile menționate”, se arată în postarea Ministerului Economiei pe pagina de Facebook.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4572 secunde