Start-up Nation şi Femeia Antreprenor 2022. A fost prelungit termenul de depunere a cererilor de rambursare

122
Start-up Nation şi Femeia Antreprenor 2022. A fost prelungit termenul de depunere a cererilor de rambursare - program-1707064008.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru beneficiarii programelor Start-up Nation, ediţia a 3-a, şi Femeia Antreprenor 2022: Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) prelungeşte termenul de depunere a cererilor de rambursare!

„În urma numeroaselor solicitări ale beneficiarilor programelor Start-up Nation, ediţia a 3-a, şi Femeia Antreprenor 2022, MEAT a decis prelungirea termenului de efectuare a cheltuielilor aprobate şi de depunere a cererii de rambursare până la data de 15.11.2024, pentru ambele măsuri de sprijin.

Beneficiarii care doresc prelungirea termenului de depunere a cererii de rambursare sunt rugaţi să apeleze serviciul de call-center pus la dispoziţia aplicanţilor, 021.9059, şi să urmeze instrucţiunile primite.

Toată corespondenţa şi semnarea actului adiţional se vor desfăşura prin intermediul modulului Comunicare din aplicaţia electronică www.granturi.imm.gov.ro”, se arată într-un comunicat de presă transmis de minister. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3167 secunde