Ministrul Economiei, Florin Spătaru: „Marea majoritate a companiilor din subordine sunt profitabile”

108
1
Ministrul Economiei, Florin Spătaru: „Marea majoritate a companiilor din subordine sunt profitabile” - 11-1681996061.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a declarat joi că marea majoritate a companiilor de stat din subordinea ministerului său sunt profitabile şi au un grad de profitabilitate crescut, pentru că le-au fost asigurate bugetele şi investiţiile necesare.

„Cei de la USR m-au chemat la 'Ora Guvernului' ca să explic pierderile din companiile de stat. Le voi explica faptul că, în mandatul meu, marea majoritate a companiilor pe care Ministerul Economiei le are în subordine sunt profitabile şi au un grad de profitabilitate crescut, pentru că am avut grijă de aceste companii şi nu le-am lăsat fără bugete, nu le-am lăsat fără investiţii şi am continuat să investim în ele”, a afirmat Spătaru, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PSD Bistriţa-Năsăud.

Ministrul a menţionat că au fost demarate procedurile pentru selecţia consiliilor de administraţie şi a echipelor manageriale, cu scopul asigurării unui management competitiv şi eficient al companiilor de stat.

„Va trebui să avem un management competitiv, eficient, tocmai de aceea şi la Ministerul Transporturilor, şi la Ministerul Economiei am demarat procedurile pentru selecţia consiliilor de administraţie şi a echipelor manageriale în conformitate cu procedurile şi cu buna practică din guvernanţa corporativă şi cu siguranţă vom face în aşa fel încât aceste companii să devină, să redevină profitabile. Acestea sunt măsurile pe care le luăm”, a explicat Florin Spătaru.



Comentează știrea

pinocchio
20 aprilie 2023
pacalici

numai gogoși spui , ministrule ...Santierul 2 Mai Mangalia , apoi fostul Santier militar....etc. O sa iți crească nasul ca lui Pinocchio

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5853 secunde