La solicitarea autorităților portugheze

Concurs Suspect de comiterea a două jafuri armate, la un pas de extrădare

718

Articole de la același autor

Un bărbat din localitatea Basarabi, suspect al unor jafuri armate, va fi extrădat în Portugalia.
Autoritățile judiciare portugheze au solicitat extrădarea lui Nicolae Ionel Girip Tănase, de 28 de ani, fiind suspect de comiterea a două infracțiuni de tentativă de omor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Constanța, judecător Zoița Frangu, prima faptă pentru care sunt efectuate cercetările a fost comisă pe 28 septembrie 2005, într-un supermarket. Girip Tănase, împreună cu alte persoane, a comis jaful armat care s-a soldat cu furtul a două autoturisme marca Ford Fiesta. După numai o zi, pe 29 septembrie 2005, bărbatul a săvârșit o faptă similară într-un alt supermarket și a sustras alte două mașini, un Renault Clio și un BMW.
Anchetatorii portughezi dețin indicii că individul ar fi autorul și a altor furturi, urmând a cerceta și soluționa întreaga sa acti-vitate infracțională. În fața ma-gistraților de la Curtea de Apel Constanța, Girip Tănase a fost de acord cu extrădarea sa în Portugalia. După audiere, judecătorii au dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea până la extrădare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7115 secunde