Sute de amenzi aplicate în cadrul unei acțiuni la care au participat 400 de polițiști

339
Aproape 400 de polițiști constănțeni au participat, în acest week-end, la o acțiune de amploare desfășurată pe raza județului Constanța, pe temă rutieră, ordine publică, investigații criminale și investigarea fraudelor.
În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 129 unități de alimentație publică, 103 societăți comerciale, 145 case de schimb valutar, 463 autovehicule depistate în trafic, au legitimat 540 de persoane și au testat cu aparatul etilotest 44 de conducători auto. De asemenea, în urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, au aplicat 288 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.627 lei și au reținut în vederea suspendării 22 de permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.
Polițiștii din Cobadin cercetează în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat pe Nicolae Georgescu Șerban, de 22 de ani, și pe Nicolae Marian Busăgeanu, de 24 de ani, ambii din Cobadin, întrucât în ziua de 9.10.2009 au sustras din curtea locuinței lui Dănuț Gerea, din aceeași localitate, două butoaie metalice ce conțineau motorină și ulei de motor, fiind depistați în trafic cu autoturismul cu care transportau bunurile furate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor au cercetat activitatea infracțională a lui Florin Runceanu, de 37 de ani, administrator al unei societăți din Constanța, care a emis o filă CEC pentru valorificarea căreia nu exista disponibilul necesar în contul bancar, către o altă societate, prejudiciul fiind de 2.768 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal, suspectul fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de emitere de file CEC fără a avea disponibil în cont.
Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere au depistat în trafic pe Vasile Didilă, de 28 de ani, din Brăhășești, județul Galați, care conducea un autoturism ce avea numere de înmatriculare false și nu poseda permis de conducere; Mihai Sotir, de 24 de ani, din Cogealac, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere; Anghel Mocanu, de 46 de ani, din Constanța, care la controlul tehnic efectuat în trafic de către specialistul RAR a prezentat o anexă a certificatului de înmatriculare falsificată. Toți trei sunt cercetați în stare de libertate.
În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii Secției 2 au identificat în trafic, în ziua de 9.10.2009, pe Florin C., de 16 ani, din Constanța, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2945 secunde