Sute de copii rătăciți pe plajele de pe litoral. Jandarmii fac apel la părinți

187

Articole de la același autor

Aproape că nu este zi în care copii scăpați pentru o clipă de sub ochii părinților să se rătăcească pe plajă sau în stațiunile de pe litoral. Deși sunt găsiți destul de rapid, cele câteva momente sunt terifiante atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.
În cursul zilei de miercuri, o echipă de jandarmi a găsit în doar câteva minute o fetiță rătăcită pe plaja din Mamaia. Alarma a fost dată de mama copilei care s-a adresat disperată, echipajului de jandarmerie aflat pe faleză, în dreptul terasei "Tomis" din stațiunea Mamaia: "Fetița mea, Denisa, are cinci ani și a dispărut de pe plajă acum cinci minute". 


Jandarmii au rugat-o să se calmeze și au început imediat să caute copilul pe plajă. Trei jandarmi au plecat spre hotelul "Riviera", doi spre Cazino și doi pe faleză.


În mai puțin de 10 minute, fetița a fost găsită de jandarmi,  la aproximativ 200 de metri, pe plajă, în apropierea Cazinoului. Era speriată și rostea ușor "Mama, mama". Subofițerul a strigat-o pe nume și imediat fetița a venit spre el. A adus-o la mașină și s-a întâlnit cu mama ei. 


Oamenii legii îi sfătuiesc pe părinți să acorde o atenție deosebită copiilor, care se pot rătăci cu ușurință în locurile aglomerate. "Nu lăsați copiii să se îndepărteze din zona în care vă aflați. Învățați-i pe cei mici numărul dumneavoastră de telefon și, dacă se rătăcesc, sa se adreseze persoanelor din jur și să ceară ajutor", ne recomandă reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5804 secunde