DJST Constanța, alături de tinerii dornici de sport. Proiecte interesante, organizate pe litoral

328
DJST Constanța, alături de tinerii dornici de sport. Proiecte interesante, organizate pe litoral - djstconstanta-1563909126.jpg

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța este alături de loturile naționale care efectuează cantonamente în această vară pe litoral. Astfel, cei de la DJST asigură prestări servicii pentru loturile care solicită acest lucru. 


Echipele naționale de juniori sau seniori de tenis de masă, handbal, lupte, haltere sau oină beneficiază de cele mai bune condiții pe parcursul sejurului la Constanța. În aceste zile, lotul național de handbal cadeți efectuează antrenamentele la Sala Sporturilor din Constanța și este cazat la Hotel Sport. 


Așa cum a mai făcut-o până acum, DJST a demarat mai multe proiecte pentru sport, dar și pentru tineret. Instituția de la malul mării se orientează și către tinerii care practică diferite activități ajutătoare pentru formarea lor atât fizică, cât și intelectuală. 
"Noi suntem alături de cei care vor să facă sport. Sprijinim sportul de performanță, dar, în același timp, ne îndreptăm atenția și către sportul de masă. Este foarte important pentru noi ca această ramură să se dezvolte cât mai bine", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mariana Solomon, director executiv DJST Constanța. 


XXX 
În perioada 24 iunie - 19 iulie, la Constanța, a avut loc o școală de vară, organizată cu ajutorul fundației "Giovanni Bosco". Au participat 600 de copii care au desfășurat activități care mai de care mai interesante. Puștii, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, au jucat volei, baschet, fotbal, handbal, dar și alte sporturi. În același timp, aceștia au luat parte și la activități creative, intelectuale și de comunicare. 


O altă școală de vară va fi organizată, la sfârșitul lunii august, la Negru Vodă. Acțiunea va fi desfășurată cu sprijinul Școlii nr. 18 din Constanța și face parte dintr-o campanie numită "Zâmbete pentru viitor". În prima etapă, vor participa 180 de copii, 50 de animatori și 130 de beneficiari. Aici, copiii vor putea juca fotbal, baschet, handbal și vor participa la anumite probe de atletism, sub forma unor trasee cu obstacole. 


Tot în această vară, vor exista pe litoral centre de agrement, care vor conține trei timpuri de tabere: de odihnă, de handicap și sociale. La aceste acțiuni, vor lua parte 7.000 de persoane. Taberele vor avea loc la Eforie Sud, Eforie Nord și 2 Mai. 
De asemenea, vor mai fi demarate proiecte naționale cu diferite teme. Una dintre acestea ar fi Prevenirea Antidrog, unde cei care vor participa vor căpăta cunoștințe despre valorile democratice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4673 secunde