Sute de infractori căutați în spațiul Schengen, găsiți de polițiștii români

296
Sute de infractori căutați în spațiul Schengen, găsiți de polițiștii români - schengen-1395580641.jpg

Articole de la același autor

În ultima săptămână, polițiștii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen, au depistat 161 de persoane și 56 de autoturisme ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen. 


Polițiștii români au pus în aplicare șapte de mandate europene de arestare, au depistat 84 de persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și au identificat o persoană ce era dată dispărută. 


Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 51 de autoturisme ce erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale, un bun și cinci documente.


Partenerii străini au identificat, pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române, 69 de persoane căutate de autoritățile române. Dintre acestea, 45 de persoane erau urmărite de Poliția Română în baza unui mandat european de arestare, iar 24 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară. De asemenea au fost identificate pe teritoriul statelor membre și 6 documente semnalate de România.


Cinci autovehicule, semnalate de autoritățile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cursul procedurilor penale, au fost identificate în statele membre.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde