Sute de mii de pachete de țigări de contrabandă, depistate în Portul Constanța Sud Agigea

244
Sute de mii de pachete de țigări de contrabandă, depistate în Portul Constanța Sud Agigea - tigaridecontrabanda-1508518520.jpg

Articole de la același autor

Comerțul cu țigări de contrabadă pare a fi bănos, din moment ce unii merg la risc cu afacerile necurate.

Pot confirma polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, care, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud și lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Constanța, au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Turcia, peste 730.000 pachete de țigări, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 7.300.000 lei, dacă ar fi fost comercializate la valoarea de piață.

Concret, în data de 19.10.2017, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Serviciului C.M.I.I.T. al Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud și lucrători din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Constanța, au luat la bani mărunți un container sosit pe ruta Republica Moldova-Turcia-România, care avea ca destinație o societate comercială cu sediul în Limasol (Cipru).

În urma controlului, au fost descoperite 733.000 pachete țigări, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, oamenii legii bănuind de altfel că au de-a face cu bunuri contrafăcute.

Țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.2848 secunde