Sute de persoane îl susţin pe Cristian Popescu Piedone, în faţa Penitenciarului Rahova

243
Sute de persoane îl susţin pe Cristian Popescu Piedone, în faţa Penitenciarului Rahova - piedone-1652625047.jpg

Articole de la același autor

Peste 100 de susţinători ai lui Cristian Popescu Piedone s-au strâns la intrarea în Penitenciarul Rahova. Oamenii protestează şi spun că încarcerarea primarului nu este corectă. În vreme există oameni care există că pedeapsa este prea mică, susţinătorii lui spun că nu ar trebui să stea nicio zi în sptale gratiilor.


Susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, s-au adunat astăzi, în fața Penitenciarului Rahova din Capitală, acolo unde acesta își ispășește pedeapsa, pentru a-i arăta edilului că sunt alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă.


Fostul primar al Sectorului 5 a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, dar şi la plata unor daune.


Oamenii s-au organizat pe Facebook şi fac apel la toţi cei care susţin pe Cristian Popescu Piedone să participe la miting.

Inițiatorii evenimentului le reamintesc cetățenilor din Sectorul 5 că primarul, acum aflat în Penitenciarul Rahova, s-a ocupat de comunitate şi a participat activ la numeroase proiecte utile pentru cetățeni. Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5505 secunde