Sute de șoferi, amendați pentru viteza excesivă

79
Sute de șoferi, amendați pentru viteza excesivă - fondamenzi1iulie31372690001-1388309433.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere, punând accentul pe șoferii care nu respectă regimul legal de viteză. Astfel, în ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat 250 de sancțiuni. Cei mai sancționați (192) au fost șoferii care au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. De asemenea, 14 conducători auto au care s-au urcat la volan fără a-și cupla centura de siguranță au fost amendați. 


"Adaptați permanent viteza de deplasare în apropierea marcajelor pietonale și a unităților de învățământ. Acordați prioritate pietonilor angajați în traversare regulamentară, în zonele marcate și semnalizate corespunzător. Respectați regulile de prioritate în zonele sensurilor giratorii. Atunci când circulați în intersecții pentru a preveni producerea unor accidente rutiere respectați semnificația culorii semaforului electric sau a indicatoarelor montate în zonă", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 


De asemenea, rutieriștii au reținut nouă permise de conducere, dintre care trei pentru depășire neregulamentară și două pentru șoferii care au fost prinși băuți la volan. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4674 secunde