Tâlhăreau pe stradă numai femeile

595
Mai mulți tineri din Năvodari sunt cercetați în stare de reținere pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie.
În cursul zilei de luni, polițiștii au fost sesizați prin 112 că, în zona intersecției străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu, Elena Mihaela Fleșaru, de 24 de ani, din Constanța, a fost deposedată, prin violență, de o geantă. Tânăra avea în poșetă un portofel cu acte personale, un telefon mobil marca LG Shine, un telefon mobil Siemens A 50 și suma de 300 de lei, prejudiciul total fiind de 1.200 lei.
După săvârșirea tâlhăriei, atacatorii au fugit cu un autoturism Dacia 1310, al cărui număr de înmatriculare a fost reținut de anumiți trecători.
La scurt timp după ce au fost anunțați, polițiștii au găsit mașina respectivă în trafic, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în autoturism fiind identificați, Titi Dumitru Leonte, de 18 ani, Andrei B., de 15 ani, Gheorghe Cristinel B., de 17 ani, Gabriel Condurache, de 21 de ani și Georgian Ionuț C., de 17 ani, toți din orașul Năvodari.
Ei au fost duși în arestul IPJ Constanța, urmând să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.
Din cercetări a rezultat că unii dintre ei au mai comis, luna aceasta, și alte tâlhării asupra a încă trei femei, Elena Olteanu, Simona Georgeta Buzelan și Cristina Mirela Ion, cărora le-au smuls poșetele sau telefoanele mobile, în timp ce se aflau pe stradă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6523 secunde