Tâlhari băgați după gratii

162
2
Tâlhari băgați după gratii - arest-1385505618.jpg

Articole de la același autor

În urma investigațiilor efectuate de polițiști în cazul tâlhăriei din data de  22 noiembrie, fapta comisă asupra unui tânăr de 19 ani, din Constanța, care a fost deposedat de un telefon mobil de către doi autori necunoscuți, prin pulverizarea de spray iritant-lacrimogen, polițiștii Biroului Investigații Criminale i-au identificat ca suspecți de comiterea faptei pe Belgin P., de 18 ani, și Valentin A., de 23 de ani, ambii din Constanța. Aceștia au fost depistați și reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru tâlhărie, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.


Comentează știrea

Roibu
27 noiembrie 2013
Ciomagul pe ei de hoti!

Bun,ramane sa vedem si daca sunt inchisi pe o cat mai mare durata! Trebuie descurajata talharia,chiar dupa model chinezesc,ca si asa e acum in voga treaba cu chinezii. Fara actiuni hotarate,nu se poate.Exeplul e dat chiar de talhari,ei actioneaza hotarat,nu le pasa daca provoaca traume fizice si psihice,ba chiar se bazeaza pe protectie maxima din partea legiuitorilor in caz ca sunt ,ce-i drept rar,prinsi.

eu
27 noiembrie 2013
batuti la sange

astia ar trebui batuti la sange,sigur dupa cateva batai se vor potoli,asa cu putina puscarie unde stau la caldurica,au papica,nu platesc curent,le convine

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Tâlhari băgați după gratii
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Tâlhari băgați după gratii
Pagina a fost generata in 0.5048 secunde