Tâlharii pun stăpânire pe cartierul TOMIS NORD. Se fură și ziua în amiaza-mare!

4058
19
Tâlharii pun stăpânire pe cartierul TOMIS NORD. Se fură și ziua în amiaza-mare! - ghetoumazare-1352458914.jpg

Articole de la același autor

Rata infracționalității din Tomis Nord se mărește de la zi la zi. Furturile și tâlhăriile sunt la ordinea zilei, iar locuitorii cartierului sunt de-a dreptul speriați. Oamenii evită să iasă din casă după lăsarea nopții, în timp ce romii care își fac veacul pe aici sunt extrem de "fericiți" de pradă. 

Să pornim de la un exemplu concret. Cartierul Tomis Nord este arondat Secției 2 de Poliție, iar oamenii legii au fost sesizați, ultima oară, miercuri, de o tâlhărie în zonă. Un bărbat a alertat poliția cum că a prins un tâlhar la intersecția străzilor Tulcei cu aleea Murelor. Patrula de siguranță a constatat că este vorba de Florin Zamfir, de 22 de ani, care reușise să smulgă un telefon mobil unei femei de 66 de ani, în timp ce victima vorbea la el, dar nu s-a oprit aici. Tânărul i-a smuls și cercelul din ureche, după care a rupt-o la fugă.

Femeia a intrat în stare de șoc și a început să strige după ajutor, iar doi bărbați, care se aflau prin zonă, au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze.

Tânărul a fost reținut de polițiști, care l-au prezentat, ieri, Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au respins însă propunerea de arestare și au decis ca Florin Zamfir să fie pus în libertate, însă procurorii nu sunt de acord și au declarat recurs.

"Ghetoul lui Mazăre ne mai lipsea!"

Locuitorii din Tomis Nord sunt îngroziți de amploarea pe care a luat-o fenomenul infracțional.

"Sunt mulți hoți și tâlhari pe aici, dar ce să facem, ne e frică. Încercăm să intrăm în casă devreme, să nu ne prindă seara pe afară. E o țigancă din Palazu Mare care își face veacul pe aici și se ocupă cu treburi din astea. În fiecare zi, sunt femei tâlhărite prin zona asta, dar ce să facem, să ne mutăm de aici? Aici am stat de când mă știu, unde să mai plec la bătrânețe?", afirmă, înmărmurită, Georgeta S..

"Sunt o grămadă de hoți și tâlhari. Polițiștii îi prind, îi iau la secție și apoi iar îi vezi. Cum naiba se face de le dau drumul? Ar trebui să fie închiși! De când au venit și ăștia din locuințele sociale, din ghetoul lui Mazăre, parcă s-a înrăutățit situația", spune Petrică I..

"Aici, pe strada Tulcei, este teroare. O grămadă de hoți", afirmă Alexandru M..

Ce spun polițiștii?

Oamenii legii recunosc faptul că numărul tâlhăriilor în această zonă a explodat.

"Tâlharii au vârste cuprinse între 12 și 30 de ani. Aceștia fură și seara, dar și ziua în amiaza mare, depinde de victime. De obicei, tâlharii țintesc oamenii în vârstă, care nu pot să se apere, nu pot să strige după ajutor. Există mai multe moduri de operare, ori le smulg ce au la îndemână și fug, ori le urmăresc în scara blocului, unde le tâlhăresc", a declarat comisarul șef Marius Vasile, șeful Secției 2 Poliție.

"Și unele victime au o vină. Multe dintre acestea, după ce au fost tâlhărite, se duc acasă, se sfătuiesc cu familia și abia apoi sună la poliție, după câteva ore bune", adaugă comisarul șef.

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Margica
9 noiembrie 2012
Mazare& pensionarii

Locuitorii din Tomis Nord sa nu se vaite ptr ca-si merita soarta,la fel si ceilalti constanteni.Nenorocitii astia de pensionari care-l tin pe Mazare la putere de 12 ani ptr un pui si un litru de ulei se vaita ca sunt talhariti?Pe 9 decembrie o sa mearga incolonati si o sa voteze in masa USL-ul lui Mazare.Ptr astia sa am mila?O sa-i dea Mazare babei un pachet de la ajutoare UE, sapatamana asta in plina campanie electorala si o sa uite baba si de cercei si de telefon.

Craii de curte veche
9 noiembrie 2012
VOTATI USL

Vor vota iarasi gasca de hoti a USL-ului, si hotii Țiganii vor fura in continuarea. Pacat de batrinetile lor, acestia ii vor omori pe tigani si politia va constata decesul tiganilor din Tomis Nord, si totul va fi ok.

sindbad
9 noiembrie 2012
BD in Tomis Nord

In goana dupa ceva mocca, plebea senila si semi-analfabetii au "sponsorizat" cartierul de klingonieni HC, ale carui utilitati sunt platite tot de ei, noi, pulimea (cum bine a zis Oprescu)... Urmarea, bazata pe impotenta politiei, cresterea infractionalitatii. Cum bine zicea Margica, vor veni primii pe 9 Dec, incolonati, sa-l voteze, iar, pe Mazare. Astia au omorat viitorul copiilor si nepotilor lor fara a realiza ce au facut. Sictir!

Foxy
9 noiembrie 2012
Shut the f* up!

Ba frate da pornit mai esti. Nu toti care locuiesc in zona sunt pensionari si nu cred ca ti-ar conveni sa fi si tu talharit cand vei ajunge la varsta pensiei. In alta ordine de idei eu am 27 de ani si de fiecare data cand vin seara acasa trebuie sa am o escorta pentru a nu fi atacata de toti tigani pusi aici de Drogatul Fruntas.

Răspuns la: Mazare& pensionarii
Adăugat de : Margica, 9 noiembrie 2012
Locuitorii din Tomis Nord sa nu se vaite ptr ca-si merita soarta,la fel si ceilalti constanteni.Nenorocitii astia de pensionari care-l tin pe Mazare...
vasi
9 noiembrie 2012
tomis nord

votati usl, votati mazare! unde-i justitia? care-i judecatorul ala natang de-i elibereaza pe banda rulanta? oare n-ar dori sa se mute-n tomis nord?

Un cititor
9 noiembrie 2012
@1 @2 @3

Mai ratatilor, ce au in comun pensionarii ori primarul cu infractorii din Tomis Nord? Observ ca batranii va stau in gat, nu-i mai suportati, de parca voi veti fi mereu tineri! Sunt convins ca parintii vostri se "mandresc" cu asemenea odrasle!

europeanu
9 noiembrie 2012
hotul de mazare

@Un cititor.Tin sa-ti amintesc (ca poate nu stii) ca politia este subordonata in totalitate derbedeului mazare.Asa ca ratat esti tu !!!

Alin
9 noiembrie 2012
alternativa

Stiu ca e discutabia parerea mea, ca nu e ,,crestineasca'',dar cred ca e nevoie sa incepem cu totii sa fim chiar barbari cu indivizii astia,sa fim uniti si sa ne ajutam hotarat.Vedeti si voi ca politia e depasita iar, pe de alta parte, banditii astia se sprijina reciproc, fara probleme.Hotii nu au frica pentru ca ne e frica noua, ori ar trebui sa fie taman invers. Daca vor vedea populatia indarjita, poate si autoritatile vor misca ceva.

Un cititor
9 noiembrie 2012
Ptr cine nu stie si in special gibonului care-si spune "europeanu"

"POLITIA ROMANA face parte din MINISTERUL ADMINISTRATIEI si INTERNELOR si se subordoneaza INSPECTORATULUI GENERAL al POLITIEI ROMANE". Ai... ratat(ule) o buna ocazie sa taci, daca nu te-ai obosit sa cautimai intai informatia pe site-ul M.A.I.!

nelu
9 noiembrie 2012
ghetou

Va mai aduceti aminte de focarul de la M.Kogalniceanu/, ei bine , asa o sa fie peste putin timp si in ghetoul lui Mazare. O sa vedeti dv.

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5656 secunde