Trei străini au tâlhărit un german, la Constanța

245
Trei străini au tâlhărit un german, la Constanța - politia2-1352026153.jpg
Polițiștii i-au găsit pe doi dintre cei trei tineri, cetățeni străini, care l-au tâlhărit pe un cetățean german. 

Reamintim că la data de 10 octombrie, trei cetățeni străini au pătruns în locuința unui bărbat de naționalitate germană, și l-au agresat fizic, solicitându-i totodată să le remită o sumă de bani în valută, în caz contrar urmând a fi supus unor suferințe fizice. La plecare, aceștia i-au furat victimei 900 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificate cele trei persoane, unul dintre suspecți, un tânăr de 23 de ani, cetățean israelian, fiind depistat la data de 16 octombrie, reținut și prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și ulterior instanței de judecată, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Pe parcursul investigațiilor, vineri a fost depistat un al doilea suspect, în vârstă de 29 de ani, cetățean englez, reținut și prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și ulterior instanței de judecată, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu, în vederea depistării și celui de-al treilea suspect, a stabilirii concrete a situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4686 secunde