Tâlharul unui turist englez prins în timp record de jandarmii constănțeni

264
Tâlharul unui turist englez prins în timp record de jandarmii constănțeni - urmaritnationalprinsdejandarmiin-1350216368.jpg

Un bărbat de 34 de ani a fost prins de jandarmii constănțeni după ce a furat banii din portofel unui turist străin.


Totul s-a întâmplat aseară, pe la ora 22,30. Militarii care patrulau pe bulevardul Tomis, din Constanța, în apropierea Prefecturii, au observat un grup alcătuit din cinci indivizi care făceau pe ghizii pentru patru persoane de origine engleză.


La un moment dat, unul dintre români s-a apropiat de un turist, i-a băgat mâna în buzunarul de la spate al pantalonilor, de unde a scos un portofel. Văzând toate acestea petrecute sub ochii lor, jandarmii i-au somat pe indivizi, moment în care cel care furase portofelul a scos câteva bancnote din acesta, după care l-a aruncat spre turist și a luat-o la sănătoasa, traversând bulevardul Tomis.

După o urmărire de aproape 60 de metri, în dreptul statuii "Lupoaica cu pui", Ionel G. a încercat încă o dată să scape de jandarmi aruncând pe jos o parte din banii turistului.

A fost însă prins din urmă de jandarmi și imobilizat, după care a fost predat polițiștilor de la Secția 3. Prejudiciul creat cetățeanului englez a fost recuperat în totalitate și predat acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3825 secunde