Tânăr reținut după ce a jefuit mai mulți taximetriști

283
Tânăr reținut după ce a jefuit mai mulți taximetriști - taxi-1434893746.jpg

Articole recomandate

Un tânăr, dependent de droguri, a fost reținut duminică, de anchetatorii bucureșteni, după ce ar fi jefuit mai mulți taximetriști, de la care ar fi luat bani, telefoane mobile și tablete.


Potrivit Realitatea.net, tânărul, în vârstă de 26 de ani, lua taxiuri din Sectorul 2 al Capitalei, cu care făcea curse lungi prin cartierele Rahova și Ferentari, apoi revenea în zona de unde plecase, unde sub amenințarea unui cuțit îi tâlhărea pe șoferi. În alte cazuri, în timpul cursei, acesta a reușit doar să fure obiecte de valoare.

Anchetatorii au stabilit, până în prezent, că bărbatul a tâlhărit doi șoferi, a furat de la alți patru, iar pe unul l-a înșelat plecând fără să plătească suma datorată pentru cursă.

Tânărul a fost ridicat duminică dimineață, în urma unei percheziții la locuința sa, unde anchetatorii au găsit și unul dintre bunurile reclamate de victime, potrivit mediafax.ro.

După ce l-au audiat, anchetatorii au emis ordonanță de reținere pe numele acestuia și vor cere magistraților Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a acestuia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3528 secunde