Scene teribile la Constanța

Tânără de 18 ani violată de doi indivizi, în stațiunea Mamaia, sub ochii iubitului!

2655
6
Tânără de 18 ani violată de doi indivizi, în stațiunea Mamaia, sub ochii iubitului! - fondfataviolatacopy-1343673120.jpg

Articole de la același autor

O fată de 18 ani a trăit clipe de coșmar, în noaptea de duminică spre luni, în stațiunea Mamaia. Sub amenințarea cuțitului și sub ochii iubitului, aceasta a fost violată de doi indivizi. În scurt timp, suspecții au fost reținuți și urmează să fie prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Deși polițiștii încearcă să facă față indivizilor certați cu legea și care invadează, vara, litoralul Mării Negre cu intenții deloc serioase, iată că faptele scadaloase care se petrec prin stațiuni se înmulțesc pe zi ce trece.
Ceea ce s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în dreptul complexului Perla, din stațiunea Mamaia, nu va fi dat uitării prea ușor de către o tânără de 18 ani și concubinul acesteia, de 25 de ani. Sub amenințarea cuțitului, doi indivizi au violat-o pe fată chiar sub ochii iubitului. De teamă să nu fie hăcuit, tânărul a trebuit să asiste la scenele groaznice în care cei doi violatori își băteau joc de iubita lui…
Un turist a fost cel care a anunțat, ieri dimineață, în jurul orei 6,30, prin 112, oamenii legii de la Biroul de Poliție pentru Stațiunea Mamaia, că ceva suspect se întâmplă în zonă, el povestind polițiștilor că, în sudul stațiunii, o tânără care striga după ajutor era fugărită de doi bărbați.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat o tânără de 18 ani, din București, care era însoțită de concubinul ei, de 25 de ani, din Fetești. Printre lacrimi, fata le-a povestit oamenilor legii că, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în zona Complexului Perla, împreună cu concubinul ei, prin violență și sub amenințarea cu un cuțit, a fost obligată să întrețină raporturi sexuale, împotriva voinței ei, de către doi bărbați necunoscuți.
În urma descrierilor făcute de cei doi tineri, polițiștii au luat la verificat stațiunea Mamaia și, în scurt timp, i-au putut găsi pe suspecți, care au fost imobilizați și duși la sediul Biroului de Poliție pentru Stațiunea Mamaia. Unul are 46 de ani și este din Olt, pe când celălalt are 30 de ani, și este din orașul Zimnicea, județul Teleorman.
Ei au fost reținuți și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de amenițare, lipsire de libertate și viol.
Tot ieri, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Constanța în vederea examinării și eliberării unui certificat medico-legal care să demonstreze că a fost violată.



Comentează știrea

dragnea
31 iulie 2012
-

astia sunt d-ai mei din olt si teleorman

Vlad Tepes
31 iulie 2012
Tara lu' peste...

Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea, sa vezi cum se potolesc atunci...cu duhul blandetii nu merge in Romania...

hmm
31 iulie 2012
moarte

Omorati-i ma pe tupeistii astia! Oricum, si vigilenta civica e la pamant. Auzi tu, aia tipa la 3:30 dupa ajutor si ala suna de-abia peste 3 ore la 112. Si apropo, daca esti sotz sau prieten si te ameninta ala cu cutitul, urla in plm si fa scandal...e mai bine sa-ti iei un cuctit in cap decat sa stai ca prostu sa te uiti cum ti-e violata femeia!

bobo
31 iulie 2012
astia sunt votantii

adusi cu arcanu de fasole pe litoral, le a promis fetite, iar daca nu a mai castigat usl, uslamistii nu s-au mai tinut de cuvant, asadar nenorocitii adusi/ chemati din tara au recurs la aceste fapte penale.

Di
31 iulie 2012
rusine

si tare mandru vad ca-i recunosti ....

Răspuns la: -
Adăugat de : dragnea, 31 iulie 2012
astia sunt d-ai mei din olt si teleorman
andrei
31 iulie 2012
ce plm

da, de asta se numeste femeia ta, ca sa o aperi. cum plm sa stai sa te uiti cum e violata femeia pe care o iubesti fara sa iei masuri, hai sictir de pampalau ce esti. Ai trait 25 de ani degeaba, mai bine ca nu ii zice numele, ce fata ar mai vrea sa fie cu el stiind ca poa sa vina oricine cu un cutit si sa o violeze iar el nu va face nimic...

Răspuns la: moarte
Adăugat de : hmm, 31 iulie 2012
Omorati-i ma pe tupeistii astia! Oricum, si vigilenta civica e la pamant. Auzi tu, aia tipa la 3:30 dupa ajutor si ala suna de-abia peste 3 ore la...

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Tâlhari băgați la zdup
Marţi, 31 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Pieton beat lovit de o mașină
Pagina a fost generata in 2.4373 secunde