De ce n-au ieșit maghiarii la vot

401
1
Deputatul UDMR Korodi Attila consideră că absenteismul major înregistrat în Harghita la referendumul pentru demiterea președintelui este legat de faptul că electoratul maghiar nu a vrut să aleagă între două poziții cu acuzații nedrepte și critici inutile.
Parlamentarul Uniunii a explicat că luările de poziție ale președintelui suspendat Traian Băsescu și ale președintelui interimar Crin Antonescu au nemulțumit comunitatea maghiară, care a ales să nu participe la vot.
"Comunitatea maghiară a trebuit să aleagă între două poziții care, de foarte multe ori, erau deranjante. Poziții ale președintelui încă suspendat, domnul Băsescu, care a generat vii dispute în cadrul comunității maghiare și poziția de foarte multe ori foarte tranșantă a USL, dar mai ales a președintelui interimar, Crin Antonescu, prin care aducea acuze comunității maghiare din România. Electoratul maghiar nu a vrut să aleagă între două poziții care, de foarte multe ori, au adus acuzații nedrepte și critici inutile comunității maghiare. Cred că acesta este motivul pentru care a fost o neprezentare majoră la vot", a declarat Korodi Attila.

Comentează știrea

Vali
31 iulie 2012
Normal

Nu stiut ei romaneste, Trebuit pus traducere in ala petratele, adica IGHEN si NEM ! Ioi, si mai trebuit pus si fainosag!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : Chiru sare la gâtul lui Mazăre
Pagina a fost generata in 1.737 secunde