Tânărul dispărut acum o săptămână, în timpul viscolului, a fost găsit MORT

214
Tânărul dispărut acum o săptămână, în timpul viscolului, a fost găsit MORT - yyapada93043300-1358164004.jpg

Tânărul dat dispărut în urmă cu o săptămână în localitatea ieșeană Dagâța, în timp ce plecase cu alți doi bărbați pentru a ajuta un șofer rămas înzăpezit, a fost găsit mort luni dimineață, în zăpadă, la 3,5 kilometri de locul unde a fost semnalată dispariția, transmite Mediafax.

Căutările tânărului au durat o săptămână, cadavrul acestuia fiind găsit luni dimineață, în zăpadă, cu ajutorul unui câine de urmă al Poliției, folosit în operațiuni.


"Cadavrul era acoperit cu zăpadă, pe marginea unui râu, la trei kilometri și jumătate de locul în care a fost semnalată dispariția. Cel mai probabil, bărbatul s-a rătăcit pe câmp, în condițiile în care era viscol puternic", a declarat pentru corespondentul Mediafax Cristian David, ofițer de presă la Poliția Județeană Iași.


Dispariția tânărului, în vârstă de 25 de ani, a fost semnalată luni, 7 ianuarie, de către cei doi bărbați cu care acesta plecase pentru a ajuta un șofer rămas înzăpezit, în timpul viscolului. La operațiunile de căutare au participat zeci de polițiști, jandarmi, militari și angajați ai ISU Iași, fiind adus și un câine de urmă al Poliției, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Agent de pază mort la locul de muncă
Pagina a fost generata in 0.251 secunde