Tată pervers! Și-a violat fiica minoră

339
Tată pervers! Și-a violat fiica minoră - fondviolsarutscoala1395763039-1405415280.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cercetează, în stare de reținere, un bărbat care și-a violat fiica minoră de două ori și, de asemenea, o agresa sexual.

Dumitru Marin, de 42 de ani locuiește împreună cu familia în localitatea Peștera, însă nimeni nu s-ar fi gândit vreodată de ce este în stare acest monstru cu chip de om.

Fiica cea mare a familiei le-a povestit anchetatorilor că a fost abuzată de ani buni, mai exact de când avea 12 ani. Adolescenta, acum în vârstă de 15 ani, spune că tatăl ei a violat-o de două ori în anul 2012, iar de atunci o chinuiește încontinuu. Fata i-a spus mamei calvarul prin care trece încă din 2012, iar aceasta a sesizat Poliția, însă din lipsă de probe, cazul a fost închis.

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, deoarece Dumitru Marin a recunoscut în fața anchetatorilor că a violat-o pe fiica sa de două ori. De asemenea, acesta le-a spus oamenilor legii că "îi plăcea să o pipăie și să o atingă în zonele intime" și că acest fapt se întâmpla cam o dată la două săptămâni.

În prezent, bărbatul este reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6581 secunde