Țeapă la bancomat: Cum a rămas un bărbat fără bani și card

1215
Țeapă la bancomat: Cum a rămas un bărbat fără bani și card - bancomat-1321016674.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a rămas fără cardul bancar și suma de 900 de lei, după ce a rugat, la un bancomat, un alt bărbat să îl ajute să scoată bani, pentru că nu știa să folosească aparatul, suspectul fiind cercetat pentru abuz de încredere, relatează Mediafax.

Incidentul s-a petrecut în orașul arădean Ineu, când un bărbat de 44 de ani din comuna Bîrsa a mers la un bancomat pentru a-și retrage de pe cardul bancar banii de salariu.

Arădeanul nu a știut să folosească însă bancomatul și i-a cerut ajutorul unui trecător, care a plecat însă cu banii, adică suma de 900 de lei extrasă, și cu cardul bancar.

"În urma verificărilor s-a reușit identificarea suspectului, în persoana lui B. Gabriel, de 21 de ani, din Pâncota. S-a stabilit că, profitând de faptul că S. Gheorghe l-a rugat să-i scoată salariul de pe card, întrucât el nu știa să folosească bancomatul, suspectul a plecat cu suma de 900 de lei și cardul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce.

Polițiștii au reușit să recupereze doar 800 de lei și cardul, în timp ce suspectul este cercetat în libertate pentru abuz de încredere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Carderi prinși în centrul Constanței
Joi, 22 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Sprijin financiar pentru biserică
Pagina a fost generata in 0.2918 secunde