Telefoane mobile ascunse în cutii de conserve, descoperite la Penitenciarul de la Poarta Albă

205
Polițiștii din Poarta Albă cercetează în stare de libertate un tânăr de 23 de ani, din București, care s-a prezentat la Penitenciarul Poarta Albă pentru a vizita o persoană încarcerată, iar cu ocazia controlului bagajelor, au fost găsite ascunse în patru cutii de conserve, patru telefoane mobile, trei încărcătoare improvizate și un dispozitiv "hands free".

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de la Poarta Albă, Gabi Botezan, tânărul de 23 de ani s-a prezentat, luni, în jurul orei 13, pentru a-l vizita pe un deținut, tot din Capitală, care ispășește o condamnare de 12 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor calificat.

Telefoanele mobile și încărcătoarele erau ascunse în conserve de pește și au fost descoperite cu ajutorul detectorului de metale. În momentul în care s-a constatat că vizitatorul are intenția de a introduce bunurile respective, în mod fraudulos, în închisoare, vizita a fost întreruptă și a fost anunțat judecătorul delegat.

Persoanei respective, care nu are vreun grad de rudenie cu deținutul căruia-i erau destinate telefoanele, i s-a interzis dreptul de vizită pe o perioadă de șase luni.

Pe numele lui a fost întocmit și dosar de cercetare penală pentru nerespectarea prevederilor articolului 74 indice 2 al Legii 275/2006 modificată, privind introducerea de obiecte interzise în penitenciar.

Bunurile identificate au fost ridicate în vederea cercetărilor, fiind depuse în camera de corpuri delicte, spun polițiștii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.191 secunde