Prof. Gevat Nejdet, noul director al Colegiului de Artă "Regina Maria"

783
5
Prof. Gevat Nejdet, noul director al Colegiului de Artă

Articole de la același autor

Astăzi, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", noul director prof. Gevat Nejdet se va întâlni în cadrul unui consiliu, cu șefii de catedră, pentru a le expune intențiile sale, dar și pentru a afla care sunt problemele cu care sunt confruntă.

În funcția de director adjunct a fost numită prof. Elena Vilău, iar prof. Ioan Adrian Teodor s-a întors la catedra de educație fizică.

Comentează știrea

relu
10 octombrie 2012
gevat

vai mama lui ,numai popa si mort nu a fost gevat asta!!! un spagagiu cat a fost la inspectorat pe fi-sa a vrut s-o faca profesoara de pian stie boul asta ce inseamna asta !!! de la un "admirator"...!!!

androne
25 octombrie 2012
OMUL POTRIVIT..LA NIMICGevat

Felicitari domnule Raducu Popescu,ai pus cel mai ciudat comunist in fruntea unei institutii de arta!...el fiind profesor de fizica,bravo!!Probabil ca a inceput sa-si aduca nulitatile de la care a primit spaga si sa elimine oamenii care-i sunt potrivnici..bravo..traiasca USL

DORIANA
25 octombrie 2012
gevat pila lui raducu popescu

Imi este sila de toata increngatura asta politica in care sunt numiti toti idioti pe criterii politice sau de cumetrie.Nu vom reusi sa facem nimic in educatie pentru ca tot timpul se rotesc in functii indivizi precum Gevat si altii de teapa lui..pe asta la pus tov.Raducu,da pe Raducu cine la 'plantat...?

'marcu
26 octombrie 2012
gevat violonistul de sport

..asta o sa prapadeasca tot cea mai ramas din arta educationala...parca suntem intr-un film cu nebuni:un inspector sef de SPORT,numeste un profesor de FIZICA in funtia de director la unui colegiu de ARTE si asta se intampla cu stiinta ministerului care '' repara'' tampeniile facute de altii...in ce tara mai traim?

esti un lake
27 noiembrie 2012
gevat oligofrenu'

spagagiul de gevat a ajuns la arte? mai rau ca oligofrenu asta nici ca se putea! un pervers nenorocit!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2337 secunde