Țigări de contrabandă și nedeclarate, descoperite de polițiști

192

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au depistat, ieri după-amiază, în bagajele a două femei care treceau granița din Bulgaria, mai multe țigări care nu fuseseră declarate la intrarea în țară. În bagajele celor două, în vârstă de 34 de ani, respectiv 41 de ani, care călătoreau cu un autocar ce efectuează curse regulate între Turcia și România, au fost descoperite 780 de pachete cu țigarete netimbrate. Femeile le-au declarat anchetatorilor că le-au cumpărat din Turcia. Țigările, în valoare de 7.800 de lei, au fost confiscate, iar cele două constănțence s-au ales cu dosar penal. 


De asemenea, polițiștii au descoperit, în zona Tomis III, un individ care le oferea trecătorilor țigări. Oamenii legii l-au urmărit și au observat că acesta se aproviziona dintr-un autoturism marca Daewoo Cielo. 


"În urma verificărilor, s-a constatat că persoana în cauză urma să comercializeze cantitatea de 145 pachete de țigări marca Marlboro și 20 pachete marca Pall Mall, contra sumei de 8 lei pachetul. Acesta a menționat că mai deține 50 pachete țigări marca Marlboro, într-un dulap aflat pa casa scării unde își are reședința - municipiul Constanța, țigări pe care le-a pus la dispoziția organelor de cercetare penală", a declarat cms. șef Petrișor Irimia, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă. Țigările și autoturismul au fost confiscate de oamenii legii, iar bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă - deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3696 secunde