Țigări transportate cu parapanta din Ucraina, confiscate de polițiștii de frontieră din Sighetul Marmației

145
Țigări transportate cu parapanta din Ucraina, confiscate de polițiștii de frontieră din Sighetul Marmației - tigari-1635430390.jpg
Polițiștii de frontieră de la Sighetul Marmației au depistat și confiscat 8.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost trecute ilegal peste frontieră din Ucraina în România cu o parapantă.


Operațiunea a avut loc în dimineața zilei de 28 octombrie, în jurul orei 03:25. Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat, cu ajutorul aparaturii de supraveghere, un aparat de zbor de mici dimensiuni (posibil parapantă cu motor) care a intrat pe teritoriul României, venind din Ucraina, în zona localităţilor Dorneşti-Grăniceşti, județul Suceava. Ulterior, acesta a revenit pe teritoriul statului vecin.

Potrivit Antena3.ro, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe operative, care au luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei. Totodată, au fost anunțate autoritățile din Ucraina, pentru a depista și urmări aparatul de zbor.

În zona localității Grăniceşti, jud. Suceava, au fost descoperite, abandonate, mai multe colete care conţineau țigări de contrabandă. Poliția de frontieră a anunțat, printr-un comunicat, că respectivele colete conțineau 8.000 de pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, care au fost confiscate.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3736 secunde