Tîlvăr: Sărbătorim împlinirea celui mai mare deziderat al naţiunii române

2772
Tîlvăr: Sărbătorim împlinirea celui mai mare deziderat al naţiunii române - screenshot20231130180113gallery-1701360102.jpg
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, afirmând că la 1 Decembrie se sărbătoreşte împlinirea celui mai mare deziderat al naţiunii române, marea reîntregire visată de generaţii întregi de patrioţi, scrie Agerpres. 


"Sărbătorim la 1 Decembrie împlinirea celui mai mare deziderat al naţiunii române, marea reîntregire visată de generaţii întregi de patrioţi. Şi-au dedicat viaţa ţării, mulţi căzând la datorie în numele ei pe câmpurile de luptă. Tuturor eroilor României, ştiuţi sau rămaşi anonimi, le datorăm respect şi veşnică recunoştinţă. Gândurile noastre se îndreaptă astăzi în primul rând spre militarii aflaţi la datorie în teatrele de operaţii, în condiţii dintre cele mai dificile, sau către cei care îşi fac datoria în ţară, în misiuni pentru care sunt gata de acţiune. Prin jurământul sacru depus, ei s-au legat să pună în permanenţă ţara şi drapelul înaintea propriei vieţi. România are o voce puternică şi un statut respectat în lume şi datorită rezultatelor remarcabile pe care militarii noştri le au alături de cei ai ţărilor aliate şi partenere. Tocmai de aceea, românii îşi preţuiesc militarii şi îşi pun încrederea în ei, încrederea că şi în aceste vremuri complicate pentru securitatea regiunii şi a lumii Armata îşi va face datoria ca şi până acum", spune ministrul Angel Tîlvăr, în mesaj.


El afirmă că de Ziua Naţională "se cuvine să ne omagiem seniorii care şi-au servit patria în uniformă, veterani de război, militari în rezervă sau în retragere, asigurându-i că vom aprecia întotdeauna sacrificiile lor, transmitem respectul şi preţuirea noastră".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4675 secunde