Tineri depistați în tentativă de trecere ilegală a frontierei! Ce spune Poliția de Frontieră

361
Tineri depistați în tentativă de trecere ilegală a frontierei! Ce spune Poliția de Frontieră - 2-1536667006.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni au depistat doi cetățeni din R. Moldova care au încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen. 


În data de 10.09.2018, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni - I.T.P.F. Iași au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei de stat două persoane care se deplasau, pe câmp, dinspre malul râului Prut spre localitatea Zberoaia, județul Iași.


În cel mai scurt timp, polițiști de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat în zonă și au reținut persoanele în cauză, ocazie cu care au procedat la identificarea acestora. Deoarece cei doi bărbați aveau hainele ude si nu aveau documente de identitate asupra lor, aceștia au fost duși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni în vederea stabilirii identității și continuării cercetărilor. 


În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că aceștia sunt cetățeni din R. Moldova, S.I. și R.R., în vârstă de 31, respectiv 33 de ani, care au încercat să intre ilegal în România. 


La cercetări, tinerii au declarat că au traversat înot râul Prut, cu intenția de a ajunge în Italia.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrarea în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3766 secunde