Tineri reținuți pentru tâlhării și furturi, băgați în Arestul Poliției Constanța

202
Tineri reținuți pentru tâlhării și furturi, băgați în Arestul Poliției Constanța - xhotiipj2-1634900806.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut 2 bărbați, din municipiul Constanța, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat. Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în gara C.F. Constanța, la data de 15 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani.

La una dintre locații, polițiștii au descoperit mai multe unelte electrice, pe care cei doi le-ar fi sustras în noaptea de 20/21 octombrie, de la o unitate de învățământ din municipiul Constanța. Bunurile sustrase din cele două fapte au fost recuperate în totalitate, urmând a fi predate părților vătămate.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7059 secunde