Toți hoții din Constanța au același loc de muncă: târgul de legume - fructe!

994
2
Toți hoții din Constanța au același loc de muncă: târgul de legume - fructe! - hoti-1364402642.jpg
Hoții din Constanța fură orice, chiar și pentru a obține câțiva bănuți. Furturile din structura liniilor de cale ferată, din sistemul de irigații al ANIF, din rețeaua de cabluri a Romtelecom etc, sunt în-floritoare în județul nostru. În momentul în care ajung, însă, în fața anchetatorilor și ulterior în fața judecătorilor, suspecții au aceeași replică: nu sunt ei vinovați și au slujbe din care să se întrețină, nefiind nevoiți să fure!

"Chiar dacă sunt surprinși în flagrant, suspecții neagă comiterea faptelor, așa că trebuie strânse probe prin care să le fie demonstrată implicarea în infracțiuni. Apoi, cu toții susțin că au același loc de muncă: zilieri la târgul de legume fructe de pe varianta Constanța - Ovidiu. Cu toții susțin că se trezesc în fiecare dimineață cu noaptea în cap și merg acolo pentru a căra lăzi cu legume. Dar, bineînțeles, nu au documente legale care să le susțină afirmațiile, pentru că sunt cu ziua, și acolo nu-i recunoaște nimeni", ne-a declarat agentul principal Marius Țiței, șeful Postului TF Palas. 

Comentează știrea

legimicultor
28 martie 2013
hai ca-mi place

dincolo de ridicolul titlului,poza e facuta intr-o statie de metrou!

ion
28 martie 2013
hotii si tiganii

o singura scapare avem, cum e prins la furat impuscat in cap ! ce inchisoare,ce judecata... impuscat, doar asa scapam de hoti,tigani, de uscaturile societatii !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9097 secunde