Trafic îngreunat spre stațiunile de pe litoral, la această oră

168
Trafic îngreunat spre stațiunile de pe litoral, la această oră - traficaglomeratiemasinipodagigea-1467450513.jpg

Articole recomandate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.


În județul Constanța, aglomerație este înregistrată și în zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobiliștii care se deplasează către stațiunile de pe malul mării trec de la două benzi de circulație pe sens la una singură.

"În ceea ce privește fluența traficului, semnalăm că din cauza numărului mare de automobiliști, circulația pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară ușor îngreunat, între localitățile prahovene Nistorești și Comarnic (tronsonul kilometric 99 – 106). Precizăm că, mai multe echipaje de poliție rutieră sunt prezente pentru fluidizarea circulației, pe raza stațiunilor montane.

De asemenea, traficul este intens pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, însă prin stația de taxare de le Fetești, de pe A2 București - Constanța, se trece fără probleme de fluență.

Reamintim conducătorilor auto că prin stația de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata peajului să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre stațiile autorizate de distribuire a carburanților de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.", potrivit Centrului InfoTrafic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2227 secunde