UN NOU ACCIDENT AVIATIC ÎN ROMÂNIA! O PERSOANĂ A MURIT CARBONIZATĂ, ALTA GRAV RĂNITĂ

625
UN NOU ACCIDENT AVIATIC ÎN ROMÂNIA! O PERSOANĂ A MURIT CARBONIZATĂ, ALTA GRAV RĂNITĂ - avionprabusit-1467454878.jpg
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă între localitățile brașovene Șinca și Perșani, informează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.


Deocamdată nu se știe câte persoane erau în avion, dar din primele informații ar fi vorba despre un pasager conștient.


 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, în avion se aflau două persoane. O persoană a murit carbonizată, iar o alta a fost grav rănită, în urma prăbușirii avionului de mici dimensiuni între localitățile brașovene Șinca și Perșani.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, în urmă cu puțin timp, între localitățile Șinca și Perșani, pe raza județului Brașov. Din informațiile oferite de purtătorul de cuvânt al Ambulanței Brașov, dr. Adriana Palaghiea, o persoană a sunat la 112, anunțând prăbușirea avionului și faptul că o victimă a fost găsită conștientă. Echipajele de intervenție se deplasează la fața locului, scrie romaniatv.net

Este al doilea incident de acest gen la interval de nici 24 de ore. Un avion de agrement s-a prăbușit vineri în apropierea municipiului Sibiu, în zona Măgura, iar cele patru persoane aflate în aeronavă, trei bărbați și o femeie, au scăpat cu viață, potrivit ISU.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.106 secunde