TRAFIC INTENS LA GRANIȚE! Poliția de Frontieră Constanța, mesaj pentru cei care vor să tranziteze țara

196
TRAFIC INTENS LA GRANIȚE! Poliția de Frontieră Constanța, mesaj pentru cei care vor să tranziteze țara - angajaripolitiadefrontiera2021in-1659172819.jpg
În ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei cu R. Bulgaria de pe raza Gărzii de Coastă au fost tranzitate de aproximativ 26.500 persoane, folosind 5700 mijloace de transport.


Valori mai ridicate, dar normale pentru aceasta perioadă a anului, au fost inregistrate în punctele de trecere a frontierei Vama Veche și Negru Voda.
Pe raza județului Constanța, sunt deschise 5 puncte de trecere a frontierei de stat cu R. Bulgaria, dupa cum urmeaza: Vama Veche, Negru Vodă, Dobromir, Lipnița și Ostrov, cu precizarea faptului că PTF Dobromir și Lipnița au ca program de funcționare, intervalul orar 08-20.
Politia de Frontiera lucrează la capacitate maximă atât pentru reducerea timpului de așteptare cât și pentru fluidizarea traficului rutier în proximitatea punctelor de trecere, prin suplimentarea personalului și prin utilizarea la maxim a infrastructurii existente.
Timpul de așteptare pe sensul de ieșire sau de intrare în punctele de trecere, precum și numărul arterelor pe care se efectuează controlul, poate fi consultat accesand site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea Trafic Online. 
Controlul de frontieră pentru autoturisme se efectueaza separat de camioane în punctele de trecere, astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai mic.
"Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze punctele de trecere, să se informeze în prealabil de timpul de așteptare, de condițiile de călătorie în statele de destinație sau în cele pe care le tranzitează, și folosească oricare din punctele de trecere a frontierei de stat deschise circulației internaționale.", anunță Poliția de Frontieră.


Pagina a fost generata in 0.3297 secunde