Concurs Traficanta de droguri Elena Tănăsescu a fost eliberată condiționat

408

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Medgidia au admis cererea formulată de Elena Tănăsescu, de 28 de ani, prin care solicita eliberarea condiționată din Penitenciarul de la Poarta Albă, acolo unde și-a executat o parte din pedeapsă. Drept urmare, tânăra își va petrece sărbătorile alături de familie. Cu toate acestea, ea a rămas cu un rest din pedeapsă care va fi executat în caz că ea va mai comite o altă infracțiune.
În urmă cu patru ani, Elena Tănăsescu a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și deținere de stupefiante pentru consum propriu. Pe parcurs ea a mai beneficiat de întreruperea executării pedepsei deoarece avea un copil mic.
Elena Tănăsescu a fost prinsă de polițiști, în cursul anului 2003, în urma unui flagrant realizat la Pizzeria "In", cu ajutorul unui investigator sub acoperire, în timp ce intenționa să vândă 20 de doze de heroină, în cantitate totală de 1,34 grame, primind pentru fiecare doză suma de 300.000 lei. Asupra Elenei Tănăsescu au mai fost găsite 33 comprimate de metadonă și 7 comprimate de nitrozepan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0227 secunde