Anunț CNADNR

Traficul în sudul litoralului, întrerupt temporar

418
Traficul în sudul litoralului, întrerupt temporar - traficul-1471786915.jpg
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a ținut să precizeze că transportul agabaritic anunțat la începutul week-end-ului va avea loc în debutul acestei săptămâni.

Transportul agabaritic se va desfășura pe ruta: DN39: Vama Veche PTF - 23 August - Tuzla - Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) - Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) - Pod nou - Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) - Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) - Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) - limita municipiu Călărași.

"Precizăm că deplasarea convoiului se va realiza în perioada orelor cu trafic redus, etapizat, pe sectoare scurte, alternate cu oprirea în zonele de parcare a transportului, pentru a permite trecerea utilizatorilor și pentru a avea un impact diminuat asupra traficului. De asemenea, convoiul va fi semnalizat corespunzător și va fi însoțit de Poliția Rutieră, care va asigura buna desfășurare a circulației", anunță CNADNR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde