Tragedia dimineții! O mamă a murit după ce fiica ei a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un autotren

533
Tragedia dimineții! O mamă a murit după ce fiica ei a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un autotren - acc-1716626464.jpg

Articole de la același autor

O femeie care a adormit la volan a produs un accident, sâmbătă dimineaţă, la ieşire din Piscu spre Tecuci, din care a rezultat decesul mamei sale, aflată în autoturism, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, cpt. Dan Ionaşcu, potrivit stiripesurse.ro

"Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care probabil a adormit la volan, a pierdut direcţia de mers şi a intrat într-un autotren", a transmis reprezentantul ISU.

Cele două persoane din autoturism, o femeie de 42 de ani şi mama acesteia, de 72 de ani, au fost încarcerate, astfel încât a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la Garda de Intervenţie Pechea şi Detaşamentul de pompieri Galaţi, care s-au deplasat cu două maşini de stingere, una pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, potrivit Agerpres.

După ce a fost descarcerată, femeia aflată la volan, având politraumatisme, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Galaţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3542 secunde