Tragedie de neimaginat! Victima, un băiat de 10 ani

645
Tragedie de neimaginat! Victima, un băiat de 10 ani - copil2-1619268121.jpg

Articole recomandate

Un băiat de 10 a decedat, sâmbătă, în timpul unei competiţii sportive, după ce a căzut peste el o placă de beton de la un gard, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. Potrivit sursei citate, tragedia a fost semnalată printr-un apel la 112.

"În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieşte un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din municipiul Galaţi", precizează IPJ.

Din primele verificări a rezultat că băiatul de 10 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, în timp ce participa la o competiţie sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care două plăci de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste el, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului şi a corpului.

Copilului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la serviciul de ambulanţă, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf Ioan" din municipiul Galaţi, unde a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele accidentului, menţionează IPJ Galaţi.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4176 secunde