Tragedie după un control ANAF. Un afacerist s-a spânzurat. Ce a scris în biletul de adio

1349
1
Tragedie după un control ANAF. Un afacerist s-a spânzurat. Ce a scris în biletul de adio - d57edc10fdorig-1443248523.jpg
Un om de afaceri, din Pitești, s-a spânzurat după ce firma lui a fost controlată de inspectorii ANAF. Acesta a lăsat un bilet de adio în care a scris că nu este un infractor.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era patronul unei firme din Pitești care, în urmă cu câteva zile, a fost verificată într-o acțiune de control încrucișat al ANAF. Inspectorii de la ANAF au ridicat documente, suspectând încălcări ale legii.

În urma controlului, piteșteanul a intrat în depresie, de teamă că va ajunge la închisoare și a decis să se sinucidă. A fost gasit fără viață de către asociatul lui.

Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului, însă personalul medical nu a mai putut să-l salveze, scrie realitatea.net



Bărbatul mai trecuse printr-o dramă, în urmă cu trei ani, atunci când, beat fiind, a lovit cu mașina patru oameni, dintre care unul a murit.

Patronul sinucigaș din Pitești era căsătorit și avea doi copii.



Comentează știrea

sorina
30 septembrie 2015
Anaf controleaza pe cine nu trebuie

ANAF dute la benzinaria lui Cristi Haripedi din km 5 PETRO OILeste pe dreapta cind te duci la CUMPANA in fata la magazine METRO cind te duci spre EFORIE. fura motorina cu cisternele fara acte si le vinde la turci trachisti este milionar dute si controleaza baga motorina de peste drum .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0395 secunde